بازدید امروز : 949
بازدید دیروز : 4
کل بازدید : 212888
کل یادداشتها ها : 1343
لنوو a3000، این عنوان بیشک برای همگان بسیار آشناست؛ حتی افرادی که مخاطب مستقیم آن نیستند؛ چرا که در یکی دو سال اخیر، این صفحات هوشمند موفق شدهاند در میان مخاطبان دنیای تکنولوژی، جایگاه مناسبی پیدا کنند. دسترسی مستقیم و آسان به اطلاعات، محیط کاربری گسترده و البته ارتباط و جذابیتهای بصری همگی مؤلفههای بارزی بودند که موجب شدند تبلتها ره صدساله را در مدت کوتاهی طی کنند. از سوی دیگر، نباید تلاش بیوقفهی بنیانگذاران این ماجراجویی را نادیده گرفت؛ کمپانیهای بزرگی نظیر اپل و سامسونگ که سرمایهی کلانی را برای به حقیقت پیوستن این رویا صرف کردهاند.
عملکرد لنوو a3000
اما دنیای تبلتها از زمانی رنگ بیاعتمادی به خود گرفت که محصولات شرکتهای صاحب تکنولوژی با قیمتهایی به بازار عرضه شدند که تنها بخشی از مخاطبان، قادر به تامین آن بودند و گروه دیگر در حالی که مشتاق استفاده از این تکنولوژی نوظهور بودند؛ توانایی تامین هزینهی آن را نداشتند؛ بنابراین از کاربریاش بینصیب میماندند.
اینجا همان نقطهای بود که فلسفهی تبلتهای ارزانقیمت مطرح شد؛ چیزی که رفتهرفته جای خود را به مدلهای بیکیفیت ارزانقیمت داد. این امر دو دلیل عمده داشت: نخست اینکه مدلهای عرضهشده از سوی کمپانیهای مطرح، قیمت بالایی داشتند و از سوی دیگر، برخی افراد عرصه را برای سودجویی مناسب دیدند. رفتهرفته در آشفتهبازار تبلتهای بیکیفیت، برخی تولیدکنندگان تازهوارد، محصولات جالبتوجه و متناسبی را به بازار عرضه کردند. از سوی دیگر، استراتژی تولیدکنندگان بنام بازار هم تغییر کرد و حتی بزرگان هم برای توسعهی سهم بازار خود، بر بازار پاییندستی تبلت متمرکز شدند. این تغییر نگرش، نویدبخش حضور برندهای نامآشنا در میان تبلتهای ارزانقیمت بود. در ادامهی این مطلب قصد داریم به بررسی یکی از محصولات کمپانی Lenovo در این کلاس بپردازیم که یکی از خوشقیمتهای این روزهای بازار است.
و لنوو a3000 در بخش طراحی، میراثدار مدل مشابه و پیشتر عرضهشدهی خود یعنی A1000 است و به جز تغییر سبک طراحی بخش پشتی دستگاه و اسپیکر مکالمه، باقی قسمتها از ساختار مشترکی برخوردارند.